Olen yksin kotona. Ihan yksin, ainoana kaksijalkaisena. Ja unohdin käydä kaupassa. Koskapa on aivan liikaa vaadittu, että kävisin kilometrin päässä kaupassa, piti kehittää jotain kaapeista. Jääkaapissa on halloumia ja pakastimesta tarttuu mansikkarasian lisäksi pussi ruispaloja (Meriläisen leipomon, parhaita ikinä) ja Apetit punajuuripihvejä. Siispä tänään on hampparipäivä. Kaksi pihviä ja muutama hallouminpala paistumaan pannulle ja leivän voiteluun. Leipä on pakastettu tuoreena, niin en tehnyt sille sulatuksen jälkeen muuta kuin maistoin, että hyvä näin. Vähän vanhempaa leipää olisin käyttänyt paahtimessa. Pohjalle kaksi siivua sinistä emmentalia, joka on mielestäni yksi huonoimmista juustoista ikinä. Minä harvemmin kuitenkaan vastaan talouden juustohankinnoista, koska en juurikaan sitä itse syö, niin pitänee vain kehua, että tällä kertaa se on sentään kotimaista. Juustosiivujen päälle punajuuripihvi ja kaksi palaa halloumia. Löysin kurkunkin, joten siivutin vähän sitäkin väliin. Tähän sovellukseen tuskin pähkinät istuvat, mutta paahdettu sipulirouhe saa luvan istua. Ketsupinkin nostin pöytään, mutta katsotaan päätyykö se avaamattomana takaisin jääkaappiin.
Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti